Kansspelen 

Wij zijn een officieel verkooppunt van de producten van de Nationale Loterij. Wij verkopen alle producten zoals Lotto, Euromillions, Keno, Scooore!, Joker+, Pick3, Super Lotto. Wij verkopen ook alle krasloten zoals Astro, Win For Life, Subito, 21, Presto, enz.,...

U kan ook deelnemen aan onze groepspeelpotten!

Door samen met anderen te spelen verhoogt u uw kansen op winst (meervoudige formulieren geven meer kans op winst). Iedere week organiseren wij een Euromillions groepspeelpot op vrijdag en een Lotto groepspeelpot op zaterdag. Af en toe organiseren wij ook extra groepspeelpotten als er grotere Jackpotten te winnen zijn of als uitzonderlijke trekkingen zijn.

U kan zich inschrijven in onze winkel. Tot ongeveer 14:30u op de datum van de trekking. Voor iedere inzet ontvangt u een deelnemingsbewijs. Bewaar dit deelnemingsbewijs zorgvuldig want u heeft het nodig om de eventuele winst te innen. Laat uw deelnemingsbewijs na de trekking altijd controleren in onze winkel.

De gekozen nummers (en sterren) zijn, rond 16:30u op de datum van de trekking (afhankelijk van de drukte), beschikbaar in onze winkel. Wilt u graag de nummers ook via e-mail ontvangen? Bezorg ons dan u e-mailadres en wij doen het nodige. U kan deelnemen vanaf 18 jaar. Mis de volgende groepspeelpot niet!

Voor onze speelpotten spelen we zoveel mogelijk met Multi en Multi + formulieren. Of Meervoudige formulieren bij Euromillions. Da's slimmer gespeeld. Deze formulieren bieden de mogelijkheid om meer dan 6 nummers aan te kruisen (tot 15 nummers op het Multi formulier) bij Lotto, of meer dan 5 nummers en/of 2 sterren bij Euromillions, en dus het aantal spelcombinaties aanzienlijk te vergroten. Omdat je deelneemt met meer nummers (en sterren), vorm je meer spelcombinaties en kan je meerdere keren winnen in verschillende rangen ! Deze formulieren zijn dus ideaal om in groep te spelen.

Wil je weten hoe de winst berekend wordt als er met deze formulieren gespeeld werd? Open de PDF's via de volgende hyperlinks:

> Lotto Multi - winstverdeling. Download de PDF. Klik hier..

> Euromillions Meervoudig - winstverdeling. Download de PDF. Klik hier..

Wens je meer inlichtingen, contacteer ons via telefoon 053 78 21 89 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Lotto speelpot L7

Lotto Speelpot L10

Lotto speelpot L25

 

Extra Lotto speelpot EL10

 Extra Lotto speelpot EL25

 

 

Euromillions speelpot E10

Euromillions speelpot E25

 

 

 

De informatie op deze pagina wordt onder alle voorbehoud en uitsluitend ten informatieve titel gegeven.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn